نحوه تولید مخازن پلاستیکی سه لایه

در این مقاله از شرکت صنعتی و تولیدی آلفا تانک به نحوه تولید مخازن پلاستیکی سه لایه میپردازیم.
تقریباً پروسه‌ای پیچیده و سخت می‌باشد. بسیاری از افراد جامعه از این موضوع اطلاع دارند که نگهداری مواد غذایی و آب، در ظروف پلاستیکی صحیح نمی‌باشد. نگهداری از غذا‌ها در ظروف پلاستیکی، در مواردی می‌تواند موجب بروز بیماری‌هایی بشود. اما باید توجه داشته باشید که برخی از ظروف پلاستیکی به منظور نگهداری از مواد غذایی تولید می‌شوند. مانند ظروف یکبار مصرف که تنها برای مدتی کوتاه استفاده می‌شوند. بنابراین در تولید چنین ظرف‌هایی، به نکات بهداشتی به خوبی توجه می‌شود.

مخازن پلاستیکی سه لایه نیز از دیگر ظروف پلاستیکی به شمار ‌می‌روند که محدودیتی برای نگهداری مواد غذایی و آب آشامیدنی ندارند. در حقیقت مخازن پلاستیکی سه لایه، از جنس پلی‌اتیلن هستند. پلی‌اتیلن در دمای بالا و تحت فشار پایین، در قالب‌هایی ریخته می‌شود. سپس در طی مراحل نهایی، مخازن پلاستیکی سه لایه تولید می‌شوند. بنابراین این مخازن، از دوام و استحکام نسبتاً بالایی بر خوردار هستند. در ادامه با فرآیند تولید مخازن پلاستیکی سه لایه بیشتر آشنا خواهیم شد. امروزه نمایندگی‌های فروش مخازن پلاستیکی سه لایه، تقریباً در تمام شهر‌های ایران مشغول به فعالیت هستند. شما می‌توانید نزدیک‌ترین آن‌ها را پیدا کرده و سفارش خود را ثبت نمایید.

مخزن سه لایه

مراحل تولید مخازن پلاستیکی سه لایه

همانطور که اشاره شد، نام دیگر مخازن پلاستیکی سه لایه، مخازن پلی‌ اتیلنی می‌باشد. دلیل انتخاب این اسم این است که مخازن از جنس پلی‌ اتیلن می‌باشند. ابتدایی ترین مرحله، قالب‌گیری است. در این مرحله، مواد پلی ‌اتیلن در قالب‌های آماده قرار داده می‌شوند. سپس تحت دمای بالا و فشار پایین، پلی‌ اتیلن در قالب‌ها ذوب می‌شود. در هنگام ذوب شدن پلی ‌اتیلن، قالب‌ها حول محور‌های عمودی در حال چرخیدن هستند. چرخش قالب‌ها موجب می‌شود تا انتقال حرارت بهتر صورت بگیرد. در نتیجه، ذوب شدن پلی ‌اتیلن نیز با سهولت بیشتری انجام می‌شود. اگر مراحل چرخش و ذوب شدن پلی ‌اتیلن به درستی صورت بگیرد، سطح داخلی قالب‌ها به صورت کاملاً یکپارچه‌ای با پلی ‌اتیلن ذوب شده پوشانده می‌شود. در مرحله بعد، قالب‌های آماده وارد ‌ایستگاه خنک ‌کننده می‌شوند. قالب‌ها نیز به وسیله پاشش آب یا جریان هوا خنک می‌شوند.

در طی این مرحله، پلی‌ اتیلن درون قالب‌ها نیز، خنک می‌شود. در مرحله نهایی نیز قالب‌ها باز شده و مخازن پلاستیکی سه لایه پلی‌ اتیلنی خارج می‌شوند. این مخازن کاملاً مناسب نگهداری از مواد غذایی و آب آشامیدنی می‌باشند. سازندگان این مخازن پلاستیکی، باید در هنگام ساخت آن‎ها به برخی نکات، توجه ویژه ای داشته باشند. مانند:
• سرعت چرخش قالب ها
• سرعت سرد کردن قالب ها
• طول مدت زمان قالب گیری
• فشار محیط
• دما محیط
• و…

کاربرد مخازن استیل

مخازن استیل، یکی از پر کاربرد‌ترین مخزن‌ها در صنعت به شمار ‌می‌روند. با توجه به محیط مورد استفاده این مخازن، در اشکال متفاوتی تولید می‌شوند. به عنوان مثال، می‌توان این مخازن را به صورت مخروطی، مکعبی و کروی مشاهده کرد. همچنین علاوه بر شکل ظاهری، در جداره نیز دارای تفاوت‌هایی هستند. به عنوان مثال:
• مخزن استیل تک جداره
• مخزن استیل دو جداره
• مخزن استیل سه جداره

مخازن استیل از جنس فولاد زنگ نزن ساخته می‌شوند. همانطور که از نامش پیداست، این فولاد ضد زنگ است. به همین دلیل با خیال راحت می‌توانید از آن‌ها برای نگهداری مواد مختلف استفاده کنید. هر کدام از مخزن‌های استیلی معرفی شده، در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند. پر فروش‌ترین مخزن استیل، مخزن استیل تک جداره است. عوامل بسیار مهمی در هنگام تولید مخزن‌های استیلی مورد توجه قرار میگیرند.

به عنوان مثال، تولید‌کنندگان باید توجه به نوع نیاز شما، قطر درچه، نوع درچه، تعداد ورودی‌ها و تعداد خروجی‌ها را مشخص ‌کنند. بنابراین بهتر است قبل از سفارش مخزن استیلی، در خصوص نوع مصرف خود با تولیدکنندگان مشاوره دریافت کنید. به صورت کلی، مخازن استیلی در صنایع شیمیایی، پتروشیمی، لبنیات و… کاربرد دارند.

مطلب پیشنهادی: مزیت‌ استفاده از دستگاه میکسر هموژنایزر تحت خلاء چیست

کاربرد مخزن استیل

آشنایی با انواع مخزن استیل

همانطور که گفته شد، مخازن استیل در انواع متفاوتی تولید و در بازار عرضه می‌شوند. یکی از معروف‌ترین این مخازن، مخازن استیلی تک جداره می‌باشد. این مخازن بیشتر در شکل استوانه‌ای تولید می‌شوند. کاربرد آن‌ها در صنایعی همچون داروسازی و مواد غذایی است. نوع دیگر این مخازن، مخزن‌های استیلی دو جداره است.

همانطور که از نامشان پیداست، این مخازن دارای دو جداره هستند. در میان دو جداره آن‌ها، از عایق‌های حرارتی همچون پشم شیشه و پشم سنگ استفاده می‌شود. به منظور حفظ دمای مواد، در میان دو جداره آن ها از عایق‎های حرارتی استفاده می شود. در شرایطی ممکن است لایه‌های خارجی این مخازن در اثر تغییر فشار و دما، اندکی جمع شود. در صورتی که این تغییر شکل تنها در خصوص لایه بیرونی این مخازن باشد، نیازی به تعویض آن‌ها نیست. اما اگر لایه‌های درونی نیز دچار تغییر شکل شوند، بهتر است مخازن تعویض شوند.

آخرین مدل نیز، مخزن استیلی سه جداره است. این مخازن از بهترین و حرفه‌ای‌ترین انوع مخزن‌های استیلی به شمار ‌می‌روند. به دلیل سه جداره استفاده شده در تولید این مخازن، تبادل حرارت و نگهداری از مواد به بهترین نحو ممکن انجام می‌شود. از این مخازن معمولاً برای حمل و نگهداری محصولات لبنی اعم از کره، خامه، شیر و.. استفاده می‌شود. یکی از ویژگی‌های مخزن استیل سه جداره امکان نصب وسایل جانبی است. به عنوان مثال، شما می‌توانید در صورت تمایل فشار سنج، حجم سنج و دماسنج را بر روی آن‌ها نصب کنید.

مقایسه مخزن استیل و مخزن پلاستیکی سه لایه

همانطور که گفته شد، از مخازن استیلی تقریباً در تمام صنایع همچون لبنیات، شیمیایی، پتروشیمی و… استفاده می‌شود. اما در خصوص مخازن پلاستیکی خوب است بدانید که آن‌ها نیز کاربرد بسیار گسترده‌ای دارند. به عنوان مثال، برخی از افراد از این مخازن به عنوان محلی برای کشت گیاهان استفاده می‌کنند. عده‌ای دیگر از افراد از مخازن پلاستیکی برای نگهداری و پرورش ماهی‌ها بهره می‌برند. اما بیشتر افراد از مخازن پلاستیکی به عنوان منبع‌های آب استفاده می‌کنند. به دلیل استفاده از جنس مناسب برای تولید این مخازن، افراد می‌توانند آب را برای مدت زمان طولانی در آن‌ها نگهداری کنند.

اگر قصد نگهداری از آب را دارید، می‌توانید هم از مخازن پلاستیکی و هم از مخازن استیلی بهره ببرید. هر دو مدل این مخازن، صلاحیت لازم را برای نگهداری از آب آشامیدنی دارند. همچنین از دیگر کاردبردهای مخازن پلاستیکی، می‌توان به نگهداری از مواد اسیدی، مواد نفتی، بنزین و فاضلاب‌های خانگی نیز اشاره کرد.

با ما همراه باشید: مخزن استیل شیمیایی چه ویژگی‌هایی دارد

مقایسه مخزن استیل و پلاستیکی

در این مقاله نحوه تولید مخازن پلاستیکی سه لایه را شرح دادیم، امیدواریم جواب سوالات احتمالی شما را در این زمینه داده باشیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *