میکسر هموژنایزر تحت خلاء یک دستگاه همگن‌ساز ، میکسر و پخش‌کننده است که در صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی، دارویی و شیمیایی کاربرد دارد. این دستگاه فرایند همگن‌سازی موثر را با بالاترین تکرارپذیری و سهولت و در مدت زمان کوتاه و به شکلی کاملا مقرون به صرفه انجام می‌دهد. به لطف تنظیمات متنوع، طراحی قوی برای شرایط مختلف تولید و همچنین تراز کردن طرح با جدیدترین توسعه‌ها و تقاضاهای مورد نیاز، این دستگاه قادر است تمامی نیازهای بازار را برآورده سازد.

در ادامه‌ی این مطلب پس از معرفی میکسر هموژنایزر تحت خلاء و نحوه تولید آن در گروه صنعتی و تولیدی آلفا تانک ، به سوالاتی مثل کاربرد، انواع و قیمت میکسر هموژنایزر تحت خلاء پاسخ خواهیم داد.

هموژنیزه کردن چیست

در این بخش ابتدا به توضیح عبارت هموژنایزر می‌پردازیم و معنای آن را برای شما شرح می‌دهیم. کلمه هموژنیزاسیون برگرفته از کلمه یونانی هِمو است که به معنای مشابه و همگن کردن است. منظور از هموژنیزه کردن نیز فرایندی است که در طی آن از دو مایع غیرحلال یا جامد و مایع یک مخلوط همگن به دست می‌آید. فرآیند هموژنیزه کردن در صنایع مختلفی از جمله صنعت مواد غذایی، شیمیایی و دارویی کاربرد بسیاری دارد که توسط دستگاهی به نام هموژنایزر یا همگن‌ساز صورت می‌گیرد.

میکسر هموژنایزر تحت خلاء چیست

حال در پاسخ به اینکه میکسر هموژنایزر تحت خلاء چیست می‌توان گفت هموژنایزر در واقع دستگاهی است که فرایند همگن‌سازی مواد و ریز کردن آن‌ها را انجام می‌دهد. تمامی این فعالیت‌ها و مراحل موردنیاز در مخزنی به نام هموژن و به صورت سیرکلاسیون با بازدهی و توان بالا انجام می‌شود.به عنوان مثال عملیات هموژن کردن شیر که توسط این دستگاه انجام می‌شود، از تجمع چربی بر روی سطح شیر جلوگیری می‌نماید. با به کارگیری این روش کیفیت شیر همچنان حفظ می‌شود و پایین نمی‌آید. همچنین احتمال نفوذ هرگونه آلودگی محیط زیستی یا تجمع باکتری در آن نزدیک به صفر است.

کاربرد میکسر هموژنایزر تحت خلاء

دستگاه میکسر هموژنایزر تحت خلاء در صنایع گوناگون کاربردهای فراوانی دارد. از جمله صنایع و محصولاتی که در طی فرآیند تولید از این میکسر هموژنایزر تحت خلاء بهره می‌گیرند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: در صنایع آرایشی بهداشتی: انواع کرم، لوسیون، خمیردندان، رنگ مو، ژل مو، ریمل، رژ لب، لاک ناخن، اکسیدان‌هادارویی: تولید پماد، شربت و امپول، تولید سوسپانسیون و امولسیون غذایی: سس مایونز، سس کچاپ، غذای کودک، کرم فیل قنادی، بستنی، اسموتی، روغن و تخم‌مرغ، انواع نوشیدنی، کنسانتره و آب گوجه صنایع مرتبط با رنگ و رزین
ریز کردن و ذرات و آسیاب کردن آن‌ها در صنعت مواد غذایی
صنایع لبنی: تولید شیر
فرآیندهای شیمیایی
دامداری و دامپروری
یکنواخت و خورد کردن موادی مثل خاک، گیاهان، مواد غذایی، اجزای مختلف بدن موجودات مثل استخوان، مو، ناخن، دندان، خون، باکتری، قارچ

انواع میکسر هموژنایزر

این دستگاه از انواع مختلفی نیز برخوردار است که هر نوع آن با توجه به توانایی که دارد در صنایع مختلف به کار برده می‌شود. به طور کلی دستگاه میکسر هموژنایزر را می‌توان به سه نوع همگن‌ساز مکانیکی، همگن‌ساز تحت فشار و هموژنایزر اولتراسونیک دسته‌بندی کرد.

میکسر همگن‌ساز مکانیکی

میکسر همگن‌ساز مکانیکی: می‌توان گفت این دستگاه پرکاربردترین نوع دستگاه میکسر هموژنایزر تحت خلاء است که در طیف گسترده‌ای از صنایع مثل غذایی، بهداشتی، شیمیایی، نساجی، داروسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این میکسر برای ساخت انواع محلول، روکش مواد، تولید رنگ و فرآورده‌های خوراکی استفاده می‌شود. طرز عملکرد این دستگاه به گونه‌ای است که با پراکنده کردن ذرات جامد در مایع یک امولسیون، سوسپانسیون یا یک محلول کامل را تولید می‌کند.

میکسر همگن‌ساز تحت فشار

میکسر همگن‌ساز تحت فشار: میکسر همگن‌ساز تحت فشار همانطور که از اسمش مشخص است، با رفت و برگشت پیستون‌ها یک فشار قوی را در پشت مواد اولیه ایجاد کرده و سبب فشرده شدن آن‌ها می‌شود. مواد و ذراتی که از این قسمت عبور می‌کنند، به علت فشار زیادی که در دو سمت شیر وجود دارد با تلاطم مواجه می‌شوند و در اثر برخورد سریع با یکدیگر، خورد و ریز می‌شوند. از این نوع دستگاه میکسر هموژنایزر بیشتر در صنایع غذایی، لبنی، شیمیایی، دارویی و بیوتکنولوژی استفاده می‌شود.
شرکت صنعتی و تولیدی آلفا تانک ارائه کننده بهترین مخزن استیل است.

میکسر هموژنایزر اولتراسونیک

میکسر هموژنایزر اولتراسونیک: این دستگاه با تولید امواج فشاری در یک محیط مایع فعالیت می‌کند. این امواج فشاری، جریانی را در محیط ماده به راه می‌اندازند و طی شرایط مطلوب منجر به تولید میکرو حباب می‌شوند.
این حباب‌ها به تدریج رشد می‌کنند و با پیوستن به یکدیگر سبب به وجود آمدن یک حباب بزرگ می‌شوند که ترکیدن آن حرارت شدیدی را تولید می‌کند. بر اثر انفجار و ترکیدن حباب‌ها یک موج ضربه‌ای با انرژی کافی برای شکستن پیوند کوالانسی به وجود می‌آید که برای همگن‌سازی و تخریب سلول‌ها به کار می‌رود

طرز کار میکسر هموژنایزر تحت خلاء

در این بخش به طرز کار و چگونگی عملکرد این دستگاه می‌پردازیم. درابتدای فعالیت دستگاه، هوای درون مخزن توسط پمپ وکیوم تخلیه می‌شود تا میکسر هموژنایزر تحت خلاء با فشار منفی تنظیم شده بر روی تابلو برق هماهنگ شود. سپس ماده اولیه پایه درون میکسر، توسط وکیوم مکش می‌شود. در این مرحله پمپ هموژنایزر و اسکراپر روشن شده و سایر مواد اولیه موجود در فرمولاسیون به میکسر اضافه می‌شوند.

میکسر هموژنایزر

میکسر هموژنایزر وظیفه همگن‌سازی مواد اولیه و محصول را بر عهده دارد. اسکراپر نیز دیواره‌های درونی میکسر را کفگیر می‌کشد که از به وجود آمدن لایه‌های مرزی جلوگیری نماید. علاوه بر آن اسکراپر فرآیندهای سرمایش و گرمایش محصول را سرعت می‌بخشد. روی مسیر سیرکوله شیر نمونه‌گیری تعبیه شده است. همچنین دماسنج دیجیتالی قرار گرفته بر روی دستگاه نیز، دمای محصول را لحظه به لحظه نمایش می‌دهد.
مخزن اصلی این دستگاه دارای سه جداره است. برای تولید سس کچاپ یا کرم‌های آرایشی بهداشتی که به پخت دارند دارند. فضای بین جداره اول و دوم با بخار یا آب داغ پر شده و دیواره مخزن اصلی بسیار داغ می‌شود. بنابراین برای امنیت اپراتور بین جداره دوم و سوم عایق پشم سنگ قرار داده می‌شود تا مانع از انتقال حرارت بالا به بیرون از میکسر شود.

قیمت میکسر هموژنایزر

با توجه به نبود ثبات در بازار ارز خارجی، بسیاری از دستگاه‌ها و مواد اولیه‌ای که از خارج از کشور تولید می‌شوند قیمت ثابتی ندارند و قیمت آن‌ها با توجه به تغییرات ارز، بالاتر یا پایین‌تر می‌رود. از همین رو، جهت اطلاع از قیمت میکسر هموژنایزر تحت خلاء نیز می‌توانید با شماره‌های موجود در سایت ما تماس بگیرید و از قیمت به روز و دقیق این دستگاه مطلع شوید.

خرید میکسر هموژنایزر تحت خلاء

اگر به دنبال خرید یک دستگاه منحصربه‌فرد، خاص و جدید برای تولید و ساخت انواع متنوع مواد در صنعت دارویی، صنعت آرایشی و صنعت مواد غذایی هستید، خرید میکسر هموژنایزر تحت خلا یک گزینه بسیار خوب برای شما به‌حساب می‌آید.

دستگاه هموژنایزر به‌طور عمده به‌عنوان بهترین سازنده و فرآوری کننده برای مدل‌های مختلف امولسیون و سوسپانسیون در صنعت مواد دارویی شناخته‌شده است. در اصل افزون بر این ویژگی، این دستگاه در صنعت بهداشتی و آرایشی برای ساخت و تولید انواع مواد آرایشی-بهداشتی هم بسیار معروف است.

مسئله موردتوجه برای این همزن در مقایسه با بقیه میکسرهای رایج این است که در مدل‌های اصلی آن از پمپ خلا برای مکش و همین‌طور تخلیه مواد به‌کاربرده می‌شود. به همین خاطر ضریب ماندن مواد در مخزن یا به وجود آمدن اختلال در فرمول مواد، در این نوع دستگاه‌ها به معنای دقیق صفر خواهد بود.

خرید میکسر هموژنایزر تحت خلاء

برای خرید این دستگاه نوین بهتر است در ابتدا به بودجه  خود و نیازهای شرکت یا کمپانی خود توجه داشته باشید. همچنین باید بدانید که این دستگاه را می‌خواهید برای چه مصرفی تهیه کنید و بر اساس آن نیاز و نوع مصرفتان دست به خرید همزن هموژنایزر تحت خلا بزنید.

قیمت میکسر هموژنایزر تحت خلاء

دستگاه میکسر هموژنایزر تحت خلا شیوه‌ای بسيار مقرون‌به‌صرفه برای توليد امولسيون و سوسپانسيون با غلظت‌های متنوع است.

این سیستم یک دستگاه کپی شده از برندهای مشهور اروپایی است که به قسمت‌های متنوعی، مانند مخزن اصلی، پمپ هموزنایزر، پمپ خلأ، نازل‌های CIP، شاسی استیل، سایت گلاس و انواع شیرآلات مربوطه از مدل باکیفیت اروپایی تجهیز شده است.

همان‌طور که گفتیم دستگاه هموژنایزر تحت خلأ برای محصولاتی به‌کاربرده می‌شود که به‌طور کامل استریل هستند. به‌خصوص برای کالاهایی استفاده می‌شود که احتیاج به استریل کامل خواهند داشت ازجمله در صنعت دارویی برای ساخت امولسیون‌ها و سوسپانسیون‌ها، در صنعت مواد آرایشی و بهداشتی برای ساخت مدل‌های مختلف کرم‌ها، رنگ مو، اکسیدان و ….. همچنین در صنعت مواد غذایی برای ساخت انواع سس‌ها استفاده می‌شود.

قیمت میکسر هموژنایزر تحت خلاء

دستگاه هموژنایزر روتاری با بدنه‌ای استریل دارد. کف مخروطی این دستگاه قابلیت سیرکوله کردن و تخلیه تمامی مواد به‌صورت کامل را می‌دهد که این مسئله باعث شستشوی سریع و راحت  این دستگاه هم خواهد شد. سیستم خلأ دستگاه هموژنایزر، اجازه مکش و داخل شدن مواد خشک و مایع به‌صورت مستقیم به درون مخزن میکسردار مرتبط با این دستگاه را خواهد داد. قیمت این دستگاه بر اساس جنس بدنه، نحوه مکش، نوع کاربرد و … متفاوت خواهد بود. اما در کل این دستگاه یک دستگاه کاملاً مقرون‌به‌صرفه و ارزان‌قیمت است. 

دستگاه میکسر هموژنایزر

یکی از روش‌های مقرون به صرفه جهت تولید امولسیون و سوسپانسیون با غلظت مختلف، دستگاه میکسر هموژنایزر است. این دستگاه در حقیقت از روی برندهای مرغوب اروپایی ساخته شده است و دارای قسمت‌های مختلفی مانند مخزن اصلی، پمپ هموژنایزر، پمپ خلا، نازل‌های CIP، شاسی استیل، سایت گلاس و انواع شیرآلات است.

دستگاه میکسر تحت خلاء مناسب چه محصولاتی است

سیستم هموژنایزر تحت خلاء مناسب برای تمام محصولاتی است که کاملا استریل هستند. همچنین برای محصولاتی که نیاز به استریل کامل دارند نیز مناسب خواهد بود. به عنوان مثال صنایع دارویی برای تولید امولسیون و سوسپانسیون‌های خود از این دستگاه بهره می‌برند. علاوه بر صنایع دارویی، در صنعت آرایشی جهت تولید انواع کرم‌ها، رنگ مو، اکسیدان و… نیز از دستگاه میکسر تحت خلاء استفاده می‌کنند. در صنایع غذایی در تولید انواع سس‌ها این دستگاه کاربرد دارد.
دستگاه میکسر تحت خلاء مناسب چه محصولاتی است

دستگاه میکسر تحت خلاء چگونه است

دستگاه میکسر تحت خلا دارای موژنایزر روتاری با ساختار استریل است. کف این دستگاه به شکل مخروطی بوده و امکان سیر کوله کردن و تخلیه کامل به مواد را می‌دهد. همچنین مخروطی بودن کف باعث شده تا بتوان این دستگاه را سریع‌تر و آسان مورد شستشو قرار دهند. سیستم خلا در این دستگاه باعث شده تا مواد خشک و مایع به طور مستقیم به داخل مخزن کشیده شوند. دستگاه میکسر براساس استانداردهای GMP ساخته شده است.

امکانات میکسر هموژنایزر تحت خلاء

  • در این دستگاه فرآیند کامل اختلاط، امولسیون‌سازی، همگن‌سازی، خلاء و گرمایش و سرمایش انجام می‌شود.
  • برای کرم‌ها و امولسیون‌ها ویسکوزیته حداکثر 15000 سانتی پواز بسیار مناسب است.
  • زمان میکس به نسبت میکسرهای تحت خلاء معمولی کوتاه‌تر است.
  • تخلیه راحت مواد از مخزن به وسیله پمپ هموژنایزر متصل به مخزن
  • دارای مخزن سه جداره برای سرمایش و گرمایش
  • برخورداری از سیستم وکیوم جهت حذف حباب‌های هوا از داخل محصول و همچنین مکش مواد اولیه به داخل مخزن دستگاه
  • برخورداری از دیوارتراش جهت باقی نماندن مواد روی دیواره‌های مخزن
  • سیستم شست‌وشوی CIP جهت شستشوی داخل مخزن دستگاه پس از پایان کار
  • دارای سیستم پنوماتیک باز و بسته شدن درب
  • وجود شیر نمونه‌گیری روی دستگاه

میکسر هموژنایزر تحت خلاء در چه صنایعی کاربرد دارد

  • تولید رنگ مو
  • سس مایونز
  • ماسک آرایشی
  • کرم فیل قنادی
  • خمیر کیک بستنی
  • لوازم آرایشی
  • خمیر کیک
  • سس کچاپ
  • واکس و پولیش ماشین
  • مرکب رنگی
  • کرم نرم‌کننده
  • بستنی
  • نکتار و اسموتی
  • کرم ضدآفتاب
  • شامپو
  • امولسیون‌های طعم‌دهنده
  • ساخت دوغاب بنتونیت
  • پریمیکس ماست
  • مرکب جت پرینت
  • خمیر دندان
  • رژ لب
  • حل کردن لاستیک‌ها
  • نوشیدنی‌ها
  • لاک ناخن

ویژگی‌های یک میکسر هموژنایزر خوب چیست

  • کنترل کیفیت
  • خدمات پس از فروش
  • جابجایی آسان
  • واحد تعمیرات
  • انعطاف‌پذیری
  • قیمت مناسب و مقرون به صرفه
  • ساخت اصولی و باکیفیت

ویژگی_های یک میکسر هموژنایزر خوب چیست

میکسر هموژنایزر آزمایشگاهی

میکسر هموژنایزر آزمایشگاهی جهت تولید امولسیون‌ها و مخلوط‌های دارای ویسکوزیته‌های متوسط کاربرد دارد. این وسیله دارای یک پایه از جنس استیل ضدزنگ است. سرعت یکنواخت کردن در میکسر هموژنایزر آزمایشگاهی به نسبت سایر میکسرهای موجود آزمایشگاهی بالاتر است. همچنین این دستگاه توانی تنظیم دو همزن را دارد. میکسر هموژنایزر از وزن کمی برخوردار است به همین دلیل به راحتی می‌توان آن را در بین آزمایشگاه‌ها جابجا نمود. این دستگاه برای محلول‌های اسیدی یا قلیایی غلیظ نیز مناسب خواهد بود.

تولیدکننده میکسر هموژنایزر

آلفاتانک یکی از شرکت‌های تولیدکننده میکسر هموژنایزر بوده که صنایع مختلف می‌توانند برای خرید میکسر هموژنایزر آزمایشگاهی و غیرآزمایشگاهی از این شرکت کمک بگیرند. این شرکت با ارائه مشاوره و خدمات در حوزه ساخت لوازم صنعتی توانسته به بسیاری از صنایع در حوزه‌های مختلف کمک نماید. طراحی ساخت و انواع مخازن مورد نیاز در صنایع غذایی، لبنی، دارویی، بهداشتی، نفت و گاز، پتروشیمی و… تخصص اصلی آلفا تانک است.

هموژنیزاسیون چیست

هموژنیزاسیون فرآیندی است که طی آن یک نمونه به قطعات یکسان تقسیم می شود به طوری که با برداشتن یک قسمت، ماده مختل نمی شود و همچنان ترکیب مولکولی نمونه باقی مانده را به دقت منعکس می‌کند. در بسیاری از موارد، از هموژنیزاسیون برای مخلوط کردن کامل مواد غیر قابل اختلاط طبیعی نیز استفاده می شود. هنگامی که یک نمونه به قطعات کوچک و یکنواخت تبدیل می شود، برای سازندگان و دانشمندان آسان تر است که آن را با نمونه دیگری ترکیب کنند و بسیاری از محصولات مورد استفاده در صنایع مختلف را ایجاد کنند.

خامه و سایر محصولات غذایی، مانند کره بادام زمینی، ممکن است برای تولید یک امولسیون پایدار همگن شوند – امولسیونی که در آن چربی ها یا روغن ها از سایر عناصر جدا نمی شوند. فرآیند مشابهی که در ساخت برخی از محصولات آرایشی و بهداشتی و دارویی استفاده می شود.

هموژنیزاسیون چیست

هدف هموژنیزاسیون چیست

برای زمینه های زیست شناسی مولکولها و سلولها، یکی از رایج ترین اهداف همگن سازی، شکستن دیواره سلولی و یا غشاء و افشای محتویات درون سلولی، سلول ها است. این زمانی ضروری است که دانشمندان نیاز به ساختن نمونه های بیولوژیکی برای مطالعه، آزمایش و تحقیق داشته باشند که یکی از انتخاب های آنها دستگاه میکسر هموژنایزر تحت خلاء است. یکی از مزایای اضافه شده بسیاری از تکنیک های همگن سازی، از بین بردن پاتوژن ها در یک نمونه است.

سایر هموژنایزرهایی که سطوح بالایی از گرما را تولید می کنند (اکثر هموژنایزرهای مکانیکی) می توانند پاتوژن های مختلف را نیز از بین ببرند، اما گرمای همراه اغلب نمونه کلی را تخریب می کند. بنابراین، اگر هدف ضروری استریل بودن محصول باشد، انتخاب نوع مناسب تجهیزات همگن کننده مهم است که امروزه دستگاه میکسر هموژنایزر تحت خلاء بیشترین کاربرد را در این زمینه دارد. در نهایت، هدف اکثر هموژنایزرها این است که مواد را به خوبی مخلوط کنند. کاهش اندازه ذرات موجود در یک ماده به آن اجازه می دهد تا راحت تر و آسان تر با ذرات یک ماده دیگر ترکیب شود. این امر به ویژه برای محصولاتی که باید از نظر ظاهر، طعم، بافت، ویسکوزیته و یا ارزش غذایی برای مدت زمان ماندگاری خود ثابت باشند، مانند لوازم آرایشی، اقلام غذایی و نوشیدنی و داروها مهم است.

بخش های مختلف میکسر هموژنایزر تحت خلاء

دستگاه میکسر هموژنایزر تحت خلاء مانند دیگر کالاها از قسمت ها و موارد مختلفی ساخته شده است که هرکدام ویژگی و کارایی متفاوتی دارند.

جهانی بودن کاربرد این نوع سیستم های خرد کردن، نتیجه نیازهای فرآیندی است که بر اساس نیاز به میکرونیزه کردن فاز پراکنده، در فاز پیوسته است. ساخت هموژنایزر به طور خلاصه یک روتور و استاتور با سرعت بالا است. فرآیند همگن سازی در شکاف بین روتور و استاتور انجام می شود، جایی که نیروهای برشی قوی بر مایع تأثیر می گذارد و قطرات ماده را به قطرات کوچکتر تجزیه می کند. نرخ برش یکی از پارامترهای مهم تعیین کننده یک هموژنایزر صنعتی است. پارامترهای مهم دیگری که بر خواص این نوع سیستم تأثیر می گذارد، عرض شکاف بین روتور و استاتور، قدرت درایو و شکل استاتور و روتور است.

بخش های مختلف میکسر هموژنایزر تحت خلاء

کل طراحی یک میکسر نوع هموژنایزر صنعتی توسط یک سیستم کنترل و آرشیو داده ها تکمیل می شود که عملکردهای آن با مشتری مورد بحث قرار می گیرد. بنابراین، فرآیندهای انجام شده بر روی دستگاه می تواند کاملا خودکار یا دستی باشد. در هر مورد، ما ایمنی بالای ماشین و کاربر را تضمین می کنیم.

نتیجه گیری

بنابراین آموختید این دستگاه برای امولسیون کردن کرم یا محصولات آرایشی و بهداشتی در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی، مواد غذایی و شیمیایی مناسب است.

همچنین این دستگاه از مخزن امولسیون شده، مخزن به مواد مبتنی بر روغن، مخزن به مواد مبتنی بر آب، سیستم خلاء، سیستم هیدرولیک و کنترل کننده الکتریکی تشکیل شده است. این تجهیزات دارای ویژگی های زیر است: عملکرد آسان، ساختار فشرده، عملکرد پایدار، اثر همگن سازی خوب، سود تولید بالا، تمیز کردن و نگهداری راحت، کنترل خودکار بالا.